Volkswagen
Škoda
Seat
2din-RadioShop
Volkswagen
Seat
Přejít na obsah

Recenze pro 2din rádio Android

Seznam.cz recenze a dotazi
Místo pro vaše recenze
4.6 / 5
43 recenze
30
9
0
1
1
Ivan Reichl
Úterý 21 Kvě 2024
Solidní jednání, rychlost, ochota a podpora. Montáž rádia do VW Golf je do cca půl hod.Naprostá spokojenost s panem Hermanem.
Miloš Volavka
Pondělí 27 Lis 2023
Nejlepší obcho u kterého jsem kdy nakupoval,jak komunikace tak i poradění.5hvězd je málo.
S díky Miloš
Ondřej
Pondělí 24 Črc 2023
Výborné jednání a komunikace.
Rychlé doručení.
Se vším pán pořadí...
Opravdu doporučuji!
Roman
Čtvrtek 25 Kvě 2023
Naprostá spokojenost s panem Bedřichem Hermanem. Solidní jednání, ochota, vstřícnost atd. Opravdu doporučuji tento obchod
Petr Jordan
Pondělí 27 Bře 2023
Naprostá spokojenost s pánem a jeho jednáním, mohu všem jen vřele doporučit.
Michal Štajnc
Neděle 15 Led 2023
Naprosto skvělá spolupráce, ochota a vstřícnost. Mohu vřele doporučit.
Jiří Švec
Úterý 29 Lis 2022
Rádio zakoupené a zvolené osobní převzetí.Skvělá komunikace s prodávajicím který mi rádio nainstaloval,nastavil a vysvětlil jeho užívání.Vřele doporučuji
RádioShop
Pondělí 21 Lis 2022
Dobrý den, ano občas se to u Octavie 3 může stát, jsou tam 2 druhy PC auta a to před faceliftem a po faceliftu. Je tedy potřeba správně nastavit CanBus. Návod na nastavení CanBusu najdete na videu nebo fotu na stránce https://2din-radio.cz v záložce návody.
richard
Pondělí 21 Lis 2022
mam stejny problem u radia 2 din ,pri zapnuti jakekoli smerovky tak se mi vypne a ztmavne o brazovka, moc dekuji
Karel
Pátek 07 Říj 2022
Spolehlivost a poctivost! Po obdržení objednávky a rozdělání krabice zjištěn prasklý rámeček, nejspíš při manipulacích v depech. Po telefoním kontaktu kde proběhla opravdu ochotná komunikace ze strany prodejce bez žádných slovních třenic mi byl rámeček zaslán. Vím že je to dvousečné a postaveno na důvěře prodávající a kupující ale v tomto případě z obouch stran to bylo opravdu poctivé a tento obchod mohu pouze doporučit za mne má 1* děkuji.
PayPal
Kontakt :
2din-RadioShop
Bedřich Hermann
Prosetická 217/8
41501 Teplice
Tel : 704 324 844
Email : radioshop@2din-radio.cz
Návrat na obsah